y n

Werkplaats

Voor ons maakt het niet uit welke auto u rijdt, wij zorgen er altijd voor dat uw auto in top conditie is én blijft!

Auto onderhoud

In onze werkplaats kunt u onder andere terecht voor onderhoud en APK aan uw auto. Het onderhoud kan bestaan uit een servicebeurt en een software update of bijvoorbeeld het vervangen van de distributieriem. Ook voor alle soorten reparatiewerkzaamheden, het vervangen van autobanden en andere werkzaamheden bent u bij ons van harte welkom.

Onderhoud

Onze werkplaats is merkonafhankelijk, u kunt alle merken en modellen bij ons laten onderhouden. Onze moderne en ruime werkplaats is voorzien van professionele diagnose-apparatuur voor alle soorten auto’s. Hierdoor zijn wij in staat om de allernieuwste maar ook oudere auto’s te onderhouden en repareren.

Door een wetswijziging zijn autofabrikanten verplicht om technische informatie en diagnose-apparatuur vrij te geven. U bepaalt zelf waar u uw auto laat onderhouden zelfs als uw auto nog fabrieksgarantie heeft. ACL werkt altijd volgens de fabrieksvoorschriften, uw auto wordt zo op de juiste manier onderhouden waar door de fabrieksgarantie behouden blijft.

Reparatie

ACL repareert uw auto vakkundig en zorgt ervoor dat defecte en versleten onderdelen vervangen worden. Wij maken gebruik van originele en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Door onze snelle service en aanlevering van onderdelen zorgen wij dat u snel weer op weg kunt.

Transparant

ACL onderhoudt uw auto voor een scherpe prijs. Wij werken transparant zodat u van te voren weet wat de kosten zijn. Mochten wij het nodig achten om extra werkzaamheden uit te voeren nemen wij altijd eerst contact met u op voordat wij deze uitvoeren. Onze manier van werken zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Wilt u direct een afspraak maken? klik hier om online een afspraak te maken of bel 070-320 30 00.