y n

Lease

Als allround autobedrijf zijn natuurlijk alle merken leaseauto’s welkom bij Auto Centrum Leidschendam. Door de BOVAG zijn wij officieel aangesteld als gecertificeerd Lease Service Center. Dat betekent dat ook leaserijders prima bij ons terecht kunnen voor professioneel onderhoud en service aan hun auto.

Een autobedrijf mag zich Lease Service Center noemen als het voldoet aan een aantal strenge criteria. Die voorwaarden worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Kwaliteit, efficiency en een hoog serviceniveau zijn van wezenlijk belang. Wij staan rechtstreeks in verbinding met de leasemaatschappij om het onderhoud electronisch te melden. De leaserijder heeft daar geen omkijken naar! Onze medewerkers worden continu geschoold over autotechniek, service en automatisering. ACL beschikt over alle gegevens om volgens fabrieksspecificaties het onderhoud aan uw auto uit te voeren.

ACL is onafhankelijk. Wie in de toekomst voor een ander merk auto kiest, hoeft niet van autobedrijf te wisselen. Wel zo plezierig voor de klant!
Behoud van fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie

Er zijn nog weleens onduidelijkheden over de fabrieksgarantie op een nieuwe (lease)auto. Die willen we graag uit de wereld helpen. Koopt of onderhoudt u uw auto bij een onafhankelijk autobedrijf, dan behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt dus ook als de lease-auto is gekocht bij een merkdealer en u het onderhoud door ons laat uitvoeren. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij de dealer die hem heeft afgeleverd. Voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij het juiste adres.

De voordelen van een Lease Service Center

• Correcte afhandeling volgens de eisen van uw leasemaatschappij
• Nakomen van afspraken
• Uitstekende kwaliteit van onderhoud en reparatie
• Altijd snel en flexibel een afspraak maken
• Representatief vervangend vervoer
• Dichtbij, dus ook bij u in de buurt
• Kennis van de laatste elektronica
• Persoonlijke service
• Erkend door BOVAG

We kennen onze klanten en vinden het geen probleem om flexibel mee te denken over een oplossing. Bovendien zijn we onafhankelijk. Wie in de toekomst voor een ander merk auto kiest, hoeft niet van autobedrijf te wisselen. Wel zo plezierig voor u!