y n

Schadeherstel

 

Schade aan uw auto is nooit leuk, maar gelukkig kunt u altijd op ons terugvallen. ACL heeft de kennis en vakmanschap in huis om de taxatie te verrichten en werken nauw samen met erkende schadeherstellers.

Geen geregel en rompslomp als u schade aan uw auto heeft?

Onze Schade Service neemt u graag alle zorgen uit handen. En indien nodig krijgt u passend vervangend vervoer aangeboden.

Quick – Spot Repair

Voor kleine schades zoals een kras, een kleine deuk of een schaafplek op een bumperhoek, zijn speciale reparatiemethodes ontwikkeld; Quick Repair en Spot Repair. Zeker als u de beschadigingen niet wilt opgeven aan uw verzekering, bieden deze manieren van repareren u een betaalbaar alternatief. Denk ook aan de inruilwaarde van uw auto, onbeschadigd is deze nu eenmaal meer waard dan mét schade!

Ruitreparaties

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt, een flinke tik op uw voorruit door een steentje en er zit een sterretje in. Ook deze beschadigingen kunnen wij vrijwel onzichtbaar repareren. Soms moet de ruit geheel vervangen worden door scheurvorming. U kunt ervan op aan dat dit op de juiste manier gebeurt.

Meestal kost het u niets en is de reparatie of vervanging GRATIS! Uw verzekeringsmaatschappij betaalt in de meeste gevallen de kosten. De afwikkeling hiervan regelen wij voor u met de verzekering. U heeft dus geen administratieve rompslomp!