y n

Onderhoud

Kunnen wij uw auto onderhouden in onze werkplaats?

Bij ons werken autotechnici die veel ervaring hebben met alle merken auto’s. Onze monteurs volgen meerdere keren per jaar een training en blijven hierdoor op de hoogte van de nieuwste autotechnieken. Onze ruime werkplaats is voorzien van professionele diagnose-apparatuur. Hierdoor zijn wij in staat om zelfs de allernieuwste auto’s te onderhouden en repareren.

In onze werkplaats kunt u terecht voor periodiek onderhoud aan uw auto zoals een servicebeurt, een software update of het vervangen van de distributieriem. Maar vanzelfsprekend ook voor alle andere reparatiewerkzaamheden zoals het vervangen van autobanden, monteren van een trekhaak, controleren of vullen van het aircosysteem of een APK-keuring.

In goede handen én duidelijke afspraken!

Om welk automerk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw auto bij ons in goede handen is. Wij werken veelal met vaste en scherpe prijzen zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard nemen wij altijd contact met u op om eventuele extra werkzaamheden met u te bespreken voordat wij deze uitvoeren.

Wetswijziging technische informatie

Door een wetswijziging zijn autofabrikanten verplicht om technische informatie en diagnose-apparatuur vrij te geven. Deze verandering maakt het voor u als consument mogelijk om zelf te bepalen door welk autobedrijf u het onderhoud aan uw auto laat uitvoeren. Zelfs als uw auto nog fabrieksgarantie heeft. Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het afstellen van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Onderhoudt u de auto volgens dit schema dan komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat. Bovendien blijft de fabrieksgarantie van kracht op uw auto.

Vervangend vervoer

Kunt u uw auto niet zo goed missen? ACL biedt de mogelijkheid van vervangend vervoer. U heeft al de beschikking over een auto vanaf € 25,00 per dag (inclusief BTW / exclusief benzine). Reserveren wordt aanbevolen!

Suzuki Onderhoud

De service van Suzuki is kraakhelder. Uw auto krijgt alleen het onderhoud dat nodig is. Daarom komt u nooit voor verrassingen te staan: u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Wij kennen onze klanten en onze auto’s. En kiezen dan voor de oplossing die daar het beste bij past. Dat noemen we VOS (Variabel Onderhoud Systeem).
Met het transparante Variabel Onderhouds Systeem (VOS) zorgen wij – als Suzuki Service Dealer – ervoor dat uw Suzuki in optimale conditie blijft voor een scherpe prijs. U weet met de VOS-onderhoudsbeurt exact wat wanneer nodig is en wat de prijs is. Uiteraard wordt het onderhoud uitgevoerd door Suzuki opgeleide monteurs en heeft u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en gemonteerde onderdelen.

Iedere VOS-onderhoudsbeurt bestaat standaard uit een aantal vaste werkzaamheden:
– Het verversen van de motorolie inclusief het vervangen van het oliefilter.
– Bijvullen van vloeistoffen, zoals ruitensproeiervloeistof.
– Uitvoeren van beschikbare software-updates.
– Complete inspectie van uw Suzuki op 32 vitale punten.

Chevrolet Onderhoud

Wilt u zo lang mogelijk onbezorgd kilometers maken? Dan is goed onderhoud noodzakelijk. U kunt hiervoor het beste terecht bij uw eigen Chevrolet Service Dealer. Onze technici doen meer dan alleen olie verversen. Ze zijn vakbekwaam, op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, beschikken over up-to-date technische informatie, speciaal gereedschap en werken met het beste materiaal. Onderhoud aan uw Chevrolet vindt plaats conform de richtlijnen van de fabrikant en is afhankelijk van de leeftijd van de auto en het aantal gereden kilometers.