y n

Autobanden

Nieuwe bandenAutobanden kopen Den Haag?

Heeft u nieuwe autobanden of winterbanden nodig voor uw auto? Wij hebben een breed assortiment autobanden, zowel zomerbanden, winterbanden als all-season banden. Wij adviseren u graag persoonlijk over de geschikte band voor uw auto en uw rijstijl. 

Autobanden

Ons assortiment bestaat uit banden die voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen. De banden staan in direct contact met de weg. Een goede band zorgt voor perfecte controle, veel grip en een goede wegligging. Een goede band zorgt voor meer veiligheid en meer rijplezier.

Winterbanden

Vandaag de dag heeft bijna iedereen een set winterbanden naast de zomerbanden. Met winterbanden heeft u bij een koud en nat wegdek meer grip. Dit uit zich onder andere bij het remmen. Door de sets tijdig af te wisselen zorgt u er voor dat u minder slijtage heeft en de winterband zichzelf terug verdient.

Bandenopslag

Bij ons kunt u de zomerbanden of winterbanden van uw auto opslaan. Wij hebben een eigen opslagruimte. Hierdoor kunnen wij snel en gemakkelijk de banden van uw auto wisselen en opslaan.

Wilt u meer informatie over autobanden? Neem gerust contact met ons op.