g y n

Auto importeren

Bij het importeren van een auto uit het buitenland zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. U moet belasting personenauto’s en motorrijwielen (BPM) betalen en de import-auto moeten worden gekeurd door het RDW.

Waarom ACL-import?

  • Geen zorgen, wij regelen de import volledig of deels voor u
  • Meer onderhandelingskracht, betere prijs voor u
  • In de meeste gevallen besparing op de BPM afdracht

Door onze jarenlange ervaring met het importeren van auto’s kunnen wij u hierbij helpen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. ACL introduceert daarom ACL-Import. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende pakketten die u er van verzekeren dat u snel de weg op kan met uw nieuwe bolide!

U kunt kiezen uit de volgende twee pakketten: 

ACL-Import I Prijs op aanvraag.

U gaat zelf op zoek naar de auto, doet zelf de onderhandelingen en zorgt dat de auto bij ons terecht komt. Wij nemen het vervolgens van u over en zorgen dat de auto met een Nederlands kenteken aan u wordt afgeleverd. In de prijs zijn de RDW keuringskosten, de tenaamstellingskosten en de kosten voor twee kentekenplaten inbegrepen. In veel gevallen verdienen wij de kosten van dit pakket voor u terug omdat wij op de BPM afdracht de nodige besparingen realiseren. 

ACL-Import II Prijs op aanvraag.

Dit pakket houdt net zoals pakket II in dat u de aankoop van een auto in het buitenland zelf doet. Wij regelen in dit geval alleen het papierwerk voor u. Vervolgens gaat u zelf met alle ingevulde documenten en de auto naar het RDW voor de keuring van de auto en doet u zelf BPM aangifte bij de Douane. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Wij verdienen in alle gevallen de kosten van dit pakket voor u terug. U heeft dus geen extra kosten en gegarandeerd een BPM aangifte formulier dat wordt geaccepteerd door de Douane.

Onze ervaring zorgt ervoor dat wij exact weten wat er komt kijken bij het importeren van een auto uit het buitenland. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het importeren van een auto uit het buitenland? Neem dan gerust contact met ons op of vul het zoekopdracht formulier in en maak hierin uw wensen aan ons kenbaar.