y n

APK Keuring

 

APK keuring in Den Haag? De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een wettelijk verplichte keuring. De APK keuring is verplicht in verband met de verkeersveiligheid en het milieu. Naast een APK keuring heeft uw auto ook tijdig controle en onderhoud nodig. Een geldige APK garandeert niet dat uw auto in perfect staat is!

APK Den Haag

Uw jaarlijkse APK keuring doet u natuurlijk bij ACL. Bij ons hoeft u niet lang te wachten en onze tarieven zijn scherp. Al meer dan 500 klanten samen geven ons een 8,5!

APK keuringsrapport

Bij een APK keurig ontvangt u een keuringsrapport, dit rapport krijgt u zowel bij goedkeuring als afkeuring. Dit rapport laat zien wat de reparatiepunten, adviespunten en eventuele afkeurpunten zijn.

Steekproef

Het RDW(Rijksdienst voor Wegverkeer) laat regelmatig auto’s een steekproef ondergaan. Op deze manier kunnen ze controleren of de auto terecht is goed- of afgekeurd. Het keuringsrapport wordt bij het afmelden van de auto automatisch doorgestuurd naar de RDW. Hier wordt beslist of de APK steekproef zal plaatsvinden.

Uw APK steunt het Jeugdsportfonds!

Het Jeugdsportfonds zorgt ervoor dat kinderen, die normaal niet kunnen sporten door de financiële situatie van hun ouders tóch kunnen sporten. Voor die kinderen betaalt het jeugdsportfonds de contributie. Net als het Jeugdsportfonds geloven wij dat sport goed is voor de ontwikkeling van het kind.

Wilt u meer informatie over de APK? Neem gerust contact met ons op.